Excursie in Muntii Tatra- Slovacia

Excursie in Muntii Tatra- Slovacia

Excursie în Munții Tatra- Slovacia, 30 iulie- 6 august 2017
Te invit să participi la o excursie în străinătate, organizată de către Agenția de turism Adeona Wanderlust, la care Clubul Montan Apuseni va fi partener. Excursia se adresează exclusiv adulților.

Slovacia impresionează prin simplitatea și ospitalitatea oamenilor, dar mai ales prin diversitatea turistică. Peisajele naturale și autenticitatea folclorului slovac devin etichetele fiecarei vizite în ”mica țară mare”.

Pe parcursul Taberelor Slovacia 2017 vom îmbina aventura cu spiritul hoinar al călătorilor și ne vom bucura de experiențe înedite într-o țară mereu gata să te surprindă într-un mod simplu, dar original.
PERIOADA:
31.07-06.08.2017

Preț:

375 Euro

 

CONTACT:

SC Adeona Wanderlust SRL Cluj-Napoca

Andreea Cîra, tel. 0740 454520

e-mail: office@adeonatrips.ro

web: www.adeonatrips.ro
Dacă la înscriere menționezi că ai aflat de ofertă de la Clubul Montan Apuseni vei beneficia de o ofertă preferențială la excursiile organizate în țară.

 

Oferta include: transport, cazare, masă, intrarea la toate obiectivele menționate, echipamente, ghizi și însoțitor de grup pe toată perioada excursiei.
Oferta nu include: asigurarea medicală de călătorie (obligatorie)
Grup minim 45 persoane, grup maxim 55 persoane.

 

LOC DE DESFĂȘURARE:

Zdiar, Slovacia
Localizat la poalele Tatrei Albe, Belianske Tatry cum o numesc slovacii, satul de munte este modelul de comunitate bine închegată, dezvoltată prin prisma activităților turistice regăsite la tot pasul. Cu autentice obiceiuri din paleta tradițiilor slovace, populația Gorală își pune amprenta asupra arhitecturii, muzicii, costumelor tradiționale și gastronomiei locului.

Tatra, cel mai înalt sector al Carpaților, se întinde pe suprafața a două state: Slovacia și Polonia. Reprezintă o serie de munți încântători, care fascinează încă de la prima vedere orice călător. Masivitatea crestelor zimțate, potecile parcă pavate, lacurile de munte și cascadele în trepte reprezintă eticheta acestor munți. Specialiștii consideră Tatra un model de succes pentru turismul de tip wildlife, aici regăsindu-se ecosisteme recunoscute internațional prin minimul impact din partea oamenilor.

TRANSPORT
Autocar SETRA ****
Aer conditionat, toaleta, microfon, ruleaza filme, spatiu generos la picioare, sistem video, internet Wi-Fi.
Transportul este asigurat de firma TARSIN, companie cu o bogata experienta in transportul intern si international de persoane.

 

CAZARE
Pensiunea Janosik ***

  • Apartamente cu o camera de 2, 3, 4 sau 5 locuri, toaleta formata din doua incaperi care compun intregul grup sanitar, chicineta, TV
  • Pensiunea este deservită de un salon și o sala de mese spațioasa, alaturi de o recepție cu snack bar
  • Sala pentru activitati generoasa dotata cu videoproiector, sistem audio, microfoane si lumini laser
  • Teren de sport si terasa acoperita, masa de ping-pong, parcare autocar.

 

MASA
Se asigura la restaurantul pensiunii, sub forma de meniu de tabara, fiind prestabilit, fara a avea caracter a la carte.

6 dejunuri complete, respectiv 3 mese/zi ( mic dejun, prânz, cină) timp de 6 zile
Ziua I: cina; ziua a II-a: mic dejun, pranz si cina; ziua a III-a: mic dejun, pranz si cina; ziua a IV-a: mic dejun, pranz si cina; ziua a V-a: mic dejun, pranz si cina; ziua a VI-a: mic dejun, pranz si cina; ziua aVII-a: mic dejun, pranz la pachet.
* cu mentiunea ca in ziua in care se va merge in Polonia si in drumetia lunga in Muntii Tatra se va servi pranzul la pachet.

 

PROGRAM ORIENTATIV
Ziua 1
Ora 6:00 Cluj – Napoca – Miskolc – Kosice – Zdiar
Vom vizita: Lillafüred, una din cele mai frumoase și populare stațiuni montane ale Ungariei, situată în Parcul Național Bükk, castelul-hotel Palota, grădinile terasate și Cascada Szinva, cea mai mare cădere de apă din Ungaria
Program de seara – Welcoming party

Ziua 2

Drumeție de recunoaștere a zonei Zdiar – Tatra Alba. Vizitarea Muzeului Etnografic Zdiar – incursiune in cultura gorala.
Seara de prezentare a Muntilor Tatra, Rezervatie a Biosferei sub egida UNESCO.

Ziua 3
Drumeție în Tatra Mare, 8-10 h.

Seara de relaxare si karaoke.
Ziua 4
Plimbare cu plutele pe granița dintre Slovacia și Polonia, în Parcul Național Munții Pieniny. Sectorul Lesnica – Cerveng Klastor al râului Dunajec.

Seara de chitara si socializare.
Ziua 5
Drumeție în Tatra Mare, 8-10 h.

Seara tematica de dans.

 

Ziua 6
Vom vizita Polonia, într-o incursiune în cultura gorală. După plimbarea pe cea mai cunoscută stradă din Zakopane – Krupówki și vizita la trambulinele olimpice de sărituri cu schiurile, ne vom relaxa la AquaParkul cu apă termală de la poalele Tatrei Poloneze.
Foc de tabără si seară tradițională slovacă.

 

Ziua 7
Zdiar – Kosice – Miskolc – Debrecen – Cluj-Napoca (ajungem după ora 20)
Vom vizita centrul orașului imperial Kosice, fosta Capitală Culturală Europeană în 2013.

* Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica programul în funcție de componența grupului și condițiile meteo
** În cazul în care vremea nu permite efectuarea unei drumeții, aceasta va fi înlocuită cu vizita la  Peștera Belianska, singura cavitate deschisă publicului de pe teritoriul Parcului Național Tatra. În situații similare, ne propunem să petrecem mai mult timp în stațiunile Štrbské Pleso, Starý Smokovec și/sau Tatranská Lomnica.

 

PLATA

 

-Se va plăti un avans de 100 Euro, pana la 31 mai 2017. Avansul este NERETURNABIL, indiferent de motivul pentru care turistul nu mai participa la programul turistic. Plata avansului reprezinta rezervarea locului pentru tabara.
-Transa II pana la 30 iunie 2017 – 100 Euro.
-Transa III – restul de plata – pana la 24 iulie 2017 – 175 Euro, adica la o saptamana inainte de plecare.
Toate platile si facturile se vor face exclusiv in Euro.
O data achitata o transa de bani aceasta devine NERETURNABILA, indiferent de motivul pentru care turistul nu mai participa la programul turistic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.