Clubul Montan Apuseni

Echipa Clubului Montan Apuseni

Ne străduim să vă oferim excursii de neuitat și să vă împărtășim din experiența noastră pe munte, aceata însemnând trasee de drumeție, explicații științifice despre zonă- geologie, biologie și nu în ultimul rând un mod de abordare a excursiilor în natură ca un mod de viață.

Îți vom oferi distracție și rigurozitate în același timp, astfle încât drumeția la munte să fie pentru tine o relaxare în siguranță!
Ne străduim zi de zi să ne perfecționăm atât din punct de vedere profesional precum și din punct de vedere al relațiilor interumane și atunci când greșim încercăm să ne corectăm.

Te invităm să vii alături de noi să descoperi locuri și lucruri noi și să îți faci prieteni noi.

 

Dan Moisa

Salut, sunt Dan Moisa și te invit la munte să descoperim împreună natura!

Dan Moisa

Sunt mebru fondator al Clubului Montan Apuseni  (din anul 1997) și umblu de peste 30 de ani în munți în căutarea naturii neatinse!

Între timp am studiat și Știința Mediului, pentru a cunoaște mai bine tainele naturii. Am umblat cu trenul și am dormit în cort pentru a cunoaște munții noștri. Am scris și implementat proiecte de mediu și de promovare turistică și am fost custode la 3 rezervații naturale. După aceea am fost și prin străinătate, prin Alpi, prin Tatra și Dolomiți. În timpul liber am mai umblat și prin peșteri. Am obținut calficarea de ghid de turism și de peste 14 ani mă ocup de asta. Îmi place să duc oamenii la munte să le arăt frumusețile naturii! Îmi plac locurile neatinse din munți, cu lacuri și ape cristaline, acolo unde ATV-ul nu ajunge! Te invit să vii alături de noi să îți descoperi țara! Hai la munte!

Cont Facebook

 

Alex Dorolți

Alex Dorolți (https://www.facebook.com/alexdorolti), cu peste 10 ani  experienta montana atat in tara cat si în străinătate (Alpi, Caucaz, Atlas, Tatra), membru al Clubului Montan Apuseni si al Clubului Alpin Roman filiala Cluj, este ghid montan atestat de Ministerul Turismului (nr. legitimație 6724/25.09.2019). Dintre expeditile in strainatate, mentionam 2016 Toubkal (Morocco) 4.167 m, 2017 Kazbek (Georgia) 5.033 m, 2018 Ararat (Turkey) 5.137 m, 2019 Mont Blanc (France) 4.808 m.

Alex Dorolti

Alex Dorolti, ghid montan