Clubul Montan Apuseni

sigla clubul montan apuseni 2021

Termeni si conditii de participare

Termeni și condiții de participare la excursiile organizate de către Clubul Montan Apuseni


Reguli generale

Excursiile noastre se adresează doar adulților care au pregatire fizică minimă și nu au probleme de sănătate care i-ar împiedica să facă efort fizic pe munte!

Excursiile noastre nu se adresează minorilor deoarece nu le putem asigura siguranța pe traseu.

————————————————————————————————————————————-

Rezervarea locurilor la excursiile organizate de către Clubul Montan Apuseni se face numai prin completarea formularului de înscriere.
După trimiterea mailului vei fi considerat simpatizant al Clubului Montan Apuseni și vei primi informațiile necesare!
După primirea e-mailului de confirmare veți obține toate datele necesare și contul bancar necesar efectuării plății în maxim 48 ore (exceptând sâmbăta și duminica). Dacă dorești să primești factură atunci te rugăm ca pe formularul de înscriere să completezi la rubrica “Alte comentarii” datele de facturare.

————————————————————————————————————————————-
Dacă nu ai făcut plata în cele 48 de ore înseamnă că ți-ai pierdut rezervarea și va trebui să revii cu un nou e-mail pentru înscriere, în măsura locurilor disponibile!

————————————————————————————————————————————-
Nu se iau în considerare mesajele trimise pe Facebook sau telefon, pentru orice comunicare vă rugăm să folosiți doar adresa de e-mail clubapuseni@gmail.com!


Oferta include un ghid turistic și un organizator pe toată perioada excursiei.

Deoarece facem rezervarea mijloacelor de transport și a cazărilor, după caz, cu 5-6 luni în avans, suma depusă nu se returnează indiferent de motiv.

Trebuie să aveți în vedere că vor fi excursii la munte, deci s-ar putea să fie frig, ploaie, vânt, ceață, de aceea vă rugăm să țineți cont de recomandările care pe care vi le vom face înainte de plecarea în excursie și să vă pregătiți echipamentul adecvat.
Activitatea se desfășoară pe orice vreme, deoarece vom merge echipați corespunzător.

————————————————————————————————————————————-

Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica traseul propus, în caz de forță majoră.
Deoarece excursiile noastre se adresează începătorilor și iubitorilor de natură și nu performerilor s-ar putea ca la unele excursii să nu atingem ținta propusă.

In acest context considerăm că mai importantă este siguranța participanților și nu performanța atingerii unui vârf în orice condiții!
Dacă vremea nu permite desfășurarea activității conform programului, se vor desfășura activități în zona vizitată care să nu pună în pericol integritatea participanților.


Anularea sau amânarea se anunță în scris, prin e-mail și pe pagina evenimentului de pe Facebook.
În cazul anulării sau amânării excursiei, organizatorii vor reprograma excursia la o data anunțată și vor returna banii în maxim 48 ore de la primirea contului bancar în care să se facă returnarea sumelor.
În cazul anulării evenimentului din motive de forță majoră organizatorii vor returna integral sumele plătite în maxim 2 zile lucrătoare.

————————————————————————————————————————————-

Fiecare participant trebuie să aibă asigurare de accident care să acopere posibile accidente pe durata desfășurării excursiei.
Lipsa asigurării înseamnă asumarea de către participant a tuturor riscurilor legate de o posibilă accidentare.

Pentru a vă putea asigura siguranță în parcurgerea traseelor, fiecare participant va trebui să se prezinte la plecare cu echipamentul solicitat de către organizatori.

În cazul lipsei echipamentului obligatoriu, organizatorii pot refuza accesul la excursie sau la anumite activități ale excursiei, fără returnarea sumelor achitate.
Informațiile ulterioare referitoare la excursie vor fi trimise pe e-mail și postate pe pagina de Facebook a Clubului Montan Apuseni.

Vă rugăm să dați Particip la eveniment, pentru a fi la curent cu ultimele noutăți!

————————————————————————————————————————————-

Loc de plecare
Locul de plecare va fi comunicat din timp celor înscriși.
Vă rugăm să luați toate măsurile pentru a ajunge la timp, mijlocul de transport nu așteaptă pe nimeni!
Prezența se face pe mijlocul de transport, după plecare spre destinație, odată cu semnarea contractului de participare de către fiecare participant la activitate.
În contract sunt specificate și obligațiile participantului referitoare la parcurgerea traseului.

Vă rugăm să aveți în vedere că vom parcurge trasee montane în care trebuie să respectați regulile prezentate și să vă asumați răsunderea pentru acțiunile întreprinse.

————————————————————————————————————————————-

Contract de donație pentru activitățile Clubului Montan Apuseni
————————————————————————————————————————————-

  1. PĂRȚILE CONTRACTANTE1.1. Persoanele din anexa 1 (parte integrantă a contractului) in calitate de donator și participant și1.2. Asociatia Clubul Montan Apuseni cu sediul in Florești, str. Porii nr, 136B, ap. 13. nr. 408/PJ/1997, CUI 9718757, reprezentata de MOISA SORIN DANIEL cu functia de manager, in calitate de organizator au convenit să incheie prezentul contract cu respectarea următoarelor clauze care trebuie respectate in activitățile derulate în natură de către Clubul Montan Apuseni:

    ————————————————————————————————————————————-

  2. OBIECTUL CONTRACTULUI2.1. Persoanele înscrise declară că participă pe proprie răspundere la această activitate și că vor respecta întocmai indicațiile organizatorilor. Activitatea derulată se desfășoară în natură și care este supusă unor riscuri naturale (meteo, tectonice, faună, vegetație). Prin urmare există un anumit nivel de pericol obiectiv de accidentare care nu poate fi prevenit sau redus la zero de către organizatori. Participanții sunt supuși unor riscuri pe care trebuie să și le asume și pentru a căror minimalizare trebuie să conlucreze atât cu organizatorii cât și cu ceilalți participanți. Participanții declară pe proprie răspundere că nu suferă de boli care le-ar putea pune în pericol sănătatea prin participarea la acestă excursie care necesită efort fizic.

Prin prezenta îmi asum răspunderea pentru mine că voi parcurge traseele propuse pe propriul risc şi că nu voi considera responsabilă Asociația Clubul Montan Apuseni sau angajaţii săi, pentru orice eventuală daună personală, accident sau deces rezultat în urma activităţilor desfăşurate.

2.1. Pe traseu participanții vor urma ghidul pe traseul stabilit.
2.4. Pe traseu nimeni nu va merge înaintea ghidului sau în spatele organizatorului care închide grupul.

2.4. Orice probleme ivită se vor raporta ghidului, care se va ocupa de rezolvarea lor.

Orice persoană care depășește ghidul este considerată în afara excursiei și organizatorii își rezervă dreptul de a o exclude din grup dacă nu respectă regulile impuse.
2.5. Organizatorii nu își asumă nici o responsabilitate pentru evenimentele petrecute în cazul în care turistul nu a respectat indicațiile organizatorilor.
2.6. În cazul minorilor, responsabilitatea pentru comportamentul lor revine părinților.
2.7. Consumul de băuturi alcoolice este interzis pe toată perioada parcurgerii traseului.
2.8. Deoarece promovăm turismul responsabil și un stil de viață sănătos, fumatul nu este permis pe traseu, în timpul deplasării. Ca o excepție se permite fumatul în pauze, în spații deschise, la o distanță de minim 5 m de ceilalți participanți.
2.9. Organizatorii pot modifica traseul în orice moment al excursiei dacă consideră ca este necesar pentru securitatea participanților. Deciziile care se iau în excursie aparțin în exclusivitate organizatorului și nu constiuie subiectul unor dezbateri sau negocieri pe perioada desfășurării excursiei.
————————————————————————————————————————————-
III. CLAUZE FINALE
3.1. Tabelul anexat, cuprinzand numele, prenumele, localitatea de domiciliu și suma donată de către participanți este parte integranta a contractului.
————————————————————————————————————————————-

Contact:
Ghid: Dan Moisa, tel. 0744 776393, manager Clubul Montan Apuseni, ghid de turism, expert în protecția mediului și cu o experiență de peste 30 ani în drumeții montane.
e-mail: clubapuseni@gmail.com
web: clubapuseni.ro, facebook: Clubul Montan Apuseni.
————————————————————————————————————————————-

Efectuarea plății constituie acceptarea condițiilor și termenilor ofertei.

Leave a reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Verified by MonsterInsights