Termeni si conditii de participare

Termeni si conditii de participare

Condiții de participare la activitățile Clubului Montan Apuseni

1. Persoanele înscrise declară că participă pe proprie răspundere la această activitate și că vor respecta întocmai indicațiile organizatorilor. Drumeția montană este o activitate se desfășoară în natură și care este supusă unor riscuri naturale (meteo, tectonice, faună, vegetație). Prin urmare există un anumit nivel de pericol obiectiv de accidentare care nu poate fi prevenit sau redus la zero de către organizatori. Participanții sunt supuși unor riscuri pe care trebuie să și le asume și pentru a căror reducere trebuie să conlucreze atât cu organizatorii cât și cu ceilalți participanți.
2.Dupa efectuarea imbarcarii in autocar este interzisa părăsirea autocarului la orice oprire fără acordul conducatorului de grup.
3.Pe traseu turiștii vor urma ghidul pe traseul stabilit.
4. Nimeni nu poate merge înaintea ghidului sau în spatele organizatorilor pe traseu. Orice probleme ivită se vor raporta ghidului, care se va ocupa de rezolvarea lor. Orice persoană care depășește ghidul este considerată în afara excursiei și organizatorii își rezervă dreptul de a o exclude din grup dacă nu respectă regulile impuse.
5. Organizatorii nu își asumă nici o responsabilitate pentru evenimentele petrecute în cazul în care turistul nu a respectat indicațiile organizatorilor.
6. În cazul minorilor, responsabilitatea pentru comportamentul lor revine părinților sau persoanei însoțitoare.
7. Consumul de băuturi alcoolice este interzis pe autocar, înainte de plecarea pe traseu precum si pe toată perioada parcurgerii traseului. Se permite consumul de alcool după parcurgerea traseului, fără a deranja pe ceilalți participanți la excursie.
8. Deoarece promovăm turismul responsabil și un stil de viață sănătos, fumatul nu este permis pe traseu, în timpul deplasării.
9.Organizatorii pot modifica traseul în orice moment al excursiei dacă consideră ca este necesar pentru securitatea participanților. Deciziile care se iau în excursie aparțin în exclusivitate organizatorului și nu constiuie subiectul unor dezbateri sau negocieri pe perioada desfășurării excursiei.
10.Înainte de plecarea în drumeție participanții vor semna Contractul de participare la activitățile Clubului Montan Apuseni.

21 thoughts on “Termeni si conditii de participare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *