Clubul Montan Apuseni

Conceptul nostru privind drumețiile organizate

Conceptul nostru privind drumețiile organizate

 

Vrem să oferim excursii deosebite unor oameni deosebiți!

Clienții noștri au educație aleasă și de aceea dorim să le oferim pe lângă excursia tradițională și o atmosferă plăcută și liniștită completată de alte activități relaxante.

Oamenii noștri au experiență pe munte și în natură și dorim să îți oferim în primul rând siguranță! Noi nu ne aventurăm pe trasee care ar putea fi periculoase, doar de dragul aventurii!  Chiar dacă parcurgerea unor astfel de trasee pare periculoasă, vom lua toate măsurile ca tu să te simți în siguranță.

Dorim ca prin aceste drumeții să aveți posibilitatea să cunoașteți alți oameni pasionați de natură, de drumeții.

 

Încercăm ca în excursiile noastre să vă oferim atât informații despre geografia zonei dar și despre istoria locurilor pe care le vizităm.

Promovăm mersul pe jos, în natură, în detrimentul mersului cu autocarul pe distanțe lungi și a dormitului la hoteluri scumpe.

Dorim să dormim în comunitățile locale pe care le vizităm, chiar dacă asta presupune mai puțin confort pe perioade scurte. Încercăm să sprijinim dezvoltarea comunităților pe care le vizităm și de aceea le respectăm tradițiile și cultura: ne place să mergem prin sate, să discutăm cu localnicii și să le cunoaștem valorile lor, să le vizităm casele și să le cunoaștem obiceiurile.

În orice locație ne-am afla încercăm să cumpărăm produse locale. 

Pe traseele parcurse păstrăm totul neatins, nu lăsăm nimic în urma trecerii noastre.

Vă propunem să vizităm multe locuri mai puțin cunoscute, speciale din punctul de vedere al bio-diversității întîlnite: rezervații naturale izolate, cu o mulțime de specii de plante și animale rare și protejate!

Continuăm ceea ce am început de-a lungul anilor, să creem un grup de iubitori de munte, de natură care să petreacă împreună clipe de neuitat, în natură!

Noi nu facem competiție, nu doborîm recorduri, ne mulțumim cu ceea ce sîntem azi și ne străduim să fim mai buni mîine!

Vă invităm cu drag să ne cunoașteți și să petrecem clipe deosebite împreună, pe munte!

Noi nu vă ducem în excursii, noi vă ducem visele la îndeplinire!

Leave a reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.